PROJECT OF MASSERIA RENOVATION

ref. 01 Office

Description

The project

Timeless masterpiece, the Masseria is located within a property of a few hectares surrounded by imposing ancient olive trees.

The major restoration work took place in compliance with all the landscape constraints and involved a considerable use of resources to adapt these old structures to new functional requirements and innovative technological systems.
The recovery project starts from the owners’ desire to renovate, preserving the authenticity of the rooms, trying to recover existing materials such as chianche, stone and bringing back the vaults, the ancient paintings and the original floors.

The Masseria is composed of a main body on two levels and the Fienile, a structure created ex-novo made entirely of exposed tuff and with magnificent vaulted ceilings.

The exterior, design, has been divided into green areas and paved areas with chianche. Last but not least the magnificent infinity pool with waterfall, built on a natural terracing.


Request Info

Features

Building's Surface
700 mq


Location Info


Search

Request info on this property